Fordyb dig i vores helt nye podcasts – Find dem der, hvor du lytter til podcasts!

Museum Vestsjælland har i samarbejde med Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet indgået et samarbejde med forlaget Lindhardt & Ringhof om udgivelse af podcasts.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Lindhardt & Ringhof. Samarbejdet betyder, at vi nu udgiver fem helt nye podcasts på hele 16 forskellige podcastplatforme. Det drejer sig om Bookbeat, Bookmate, Chapter, Kobo, Mofibo, Nextory, Podimo, Saxo Premium, Tales, Ereolen, Saxo, WilliamDam, Gucca, Sesamy, Plusbog og Bog og Idé.

Så gå ind på din foretrukne podcast- og lydbogsapp og søg efter Egnsvis for at fordybe dig i vores fælles historier!

Du kan høre om stenalderens kærlighedsliv, 1800-tallets pennevenner, 2. verdenskrigs feltmadrasser, et stort kunsttyveri og dykke ned i vores galakses storslåede mørke.

De fem podcast er udviklet og udgivet i samarbejdsprojektet Online kulturformidling. Spørgsmål til projektet og udgivelsen kan rettes til projektleder Jonas Abkjær Andersen (jaa@vestmuseum.dk og telefon 25 59 38 51).

Projektet og udgivelsen er gjort mulig med støtte fra Augustinus Fonden, Beckett-Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.

Du kan også finde podcastene ved at følge disse links:

Stream: NextoryPodimo, Saxo Premium, Mofibo, Tales, Chapter.
Styksalg: Saxo, WilliamDam, Plusbog, Bog & Idé.
De resterende platforme er i gang med at gøre vores podcasts klar.

Mere info her: Egnsvis podcasts.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

TV 2 Øst artikel

5000 år gamle menneskeknogler myldrer frem

Museums Vestsjællands arkæolog Lone Claudi-Hansen fortæller om fundet af kraniet i Skælskør Efter tre års intenst arbejde er det endelig lykkes arkæologerne at komme ned

Søgning

Note: Danish only