50 % rabat på entré til Kalundborg Museum fra 1. aug. – 30. sept.

På Kalundborg Museum er vi ved at gøre klar til vores nye store udstilling Carmen Curlers. I perioden 1. august til 30. september vil der foregå meget arbejde med at klargøre udstillingen og der vil derfor være 1/2 pris på entré til museet.

Selvom om vi bygger om er det forsat mange andre udstillinger at se som fx MAD MONEY II , KALUNDBORG KORSRIDDERTAPET, I KORSETS TEGN.

Læs mere om udstillingerne.

I perioden 1. oktober – 14. oktober vil museet dog være helt lukket indtil åbningen af udstillingen om Carmen Curlers.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only