Malergården genåbner den 27. juni 2022

Fredag den 24. juni kl. 14 er Museum Vestsjælland vært ved en festlig lejlighed, hvor vi fejrer at vi genåbner Malergården.

Vi byder på taler, underholdning og let forplejning. Alle er velkomne.

OBS: Malergården er lukket pt. Der er først adgang for gæster til genåbningen fra kl. 13, fredag den 24. juni og åbnet for almindelig besøg igen den 27. juni.

Program

Fra kl. 13 er det muligt for dem der kommer som gæster til fejringen, at besøge haven og butikken.

Kl. 14 taler borgmester Karina Vincentz og vi byder på underholdning.

Hovedhuset åbnes først efter festligheden.

Vær opmærksom på at Malergården (inklusiv have og marker) er lukket for almindelige besøgende, indtil vi atter åbner mandag den 27. juni.

Tjek vores hjemmeside for åbningstider

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only