Vi inviterer alle museer og kulturinstitutioner til onlineseminar den 20. maj kl. 10-12 om grænseløs digital kulturformidling.

Mødet er online, foregår på engelsk og handler om muligheder og barrierer for digital formidling i Danmark-Tyskland. Målet er et nyt fælles projekt på tværs af kulturinstitutioner på begge sider af grænsen.

Tilmelding er gratis. Tilmeld dig ved at sende en mail til jaa@vestmuseum.dk

Du kan læse mere om seminaret og hente programmet på vores side om Grænseløs kulturformidling her.

Projektet er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Logo Kurskultur

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only