Undskyld vi roder!

Slagelse Museum skifter udstilling, og derfor er der fra mandag den 21. august halv pris på entreen resten af 2023!

Vores store udstilling på første sal med de forskellige håndværks- og servicefag, som bl.a. rummer urmagerens værksted, slagterforretning og en fuldt udrustet barbersalon, er ved at blive pakket ned. Men bare rolig, der er ikke noget der forsvinder. Alt bliver pakket ned og kørt til opbevaring indtil senere udstillinger i Museum Vestsjælland.

Vi arbejder på højtryk med at rydde og renovere rummene, og i foråret 2024 åbner børneudstillingen Mig og Min By, hvilket vi glæder os rigtig meget til at præsentere.

Læs mere om udstillingen her.

Du kan selvfølgelig forsat besøge museets stueetage med den hyggelige håndværkergade og latinskole, se industriudstillingen, gøre et godt køb i vores købmandshandel eller bare nyde en kop kaffe i vores café.

 

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Undskyld vi roder!

Slagelse Museum skifter udstilling, og derfor er der fra mandag den 21. august halv pris på entreen resten af 2023! Vores store udstilling på første

K7 Foto: Malthe Ivarsson

7 dages gratis kultur for unge!

Igen i år deltager Museum Vestsjælland i K7, med gratis entre for unge mellem 18 – 27 år. Vi glæder os til at byde dig

Verdensarven kommer til Holbæk

Med en flot samlet donation på 250.000 kr. fra Sparekassen Sjælland‐Fyn og Sparekassen Sjælland Fonden og en bevilling fra Holbæk Kommune på yderligere kr.250.000 er

Søgning

Note: Danish only