Bliv partnerskabsskole

Partnerskaber

Museum Vestsjælland arbejder tæt sammen med skoler i vores seks kommuner for at udvikle nye undervisnings- og kulturtilbud, der understøtter uddannelsesinstitutionernes kompetence- og læringsmål.

Samarbejdet mellem museets undervisere og uddannelsesinstitutionernes lærere og pædagoger afhænger af det enkelte undervisningsprojekt herunder eksempelvis fagkombinationer, graden af inddragelse og medudvikling.
Fælles for alle vores samarbejder er en ligeværdig tilgang til udviklingsarbejdet med respekt for hinandens fagligheder og kerneområder.

Nogle samarbejdsrelationer udmønter sig i mere etablerede partnerskaber, der er karakteriseret ved et vedvarende og kontinuerligt samarbejde mellem skolernes lærerteams og museets undervisere.

Hvis du har en idé, eller ønsker at være med kan du kontakte museets Undervisnings- og Udviklingsansvarlig Marlene Kramm på
Tlf: 41 37 92 53
Mail: mar@vestmuseum.dk

Vi følger myndighedernes retningslinjer

Husk coronapas/negativ coronatest (maks. 72 timer gammel) når du besøger en af vores afdelinger. 

FERIEOPLEVELSER MED MUSEUM VESTSJÆLLAND

Museum Vestsælland byder på oplevelser for hele familien på tværs af generationer. I skoleferierne er der ekstra spotlight på familievenlige aktiviteter inde og ude – og altid med masser af hygge og god tid.