Udspil til museumsreform kan få stor betydning for Museum Vestsjælland

Flere museer på Sjælland og Lolland-Falster står til at miste store dele af deres statsstøtte, hvis et nyt udspil til en museumsreform vedtages.

Det fortæller flere af museernes direktører til TV2 ØST.

Det sker, efter en arbejdsgruppe under Kulturministeriet har lavet et nyt forslag til fordelingen af statsstøtte til de danske museer. I forslaget er der flere forskellige beregningsmodeller, men i det værste scenarie står næsten alle museer i vores landsdel til en væsentlig økonomisk tilbagegang.

Dette udspil til museumsreformen kan få stor betydning for Museum Vestsjælland. Eskil Vang Olsen giver her hans svar på oplægget til den nye museumsreform.

Se indslag fra TV2 Øst:

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Sorø Museumsforenings bestyrelse

Nyt gulv i indgangen til Sorø Museum

Sorø Museumsforening har doneret 29.605,38 kr. til renovering af gulvet i indgangen til Sorø Museum. I Sorø Museums bygninger er der flotte plankegulve. En del

Søgning

Note: Danish only