TV 2 Øst – Byvandring med værtshushistorier

Se udsendelsen fra TV2 Øst, hvor vi går med på en byvandring i Ringsted med værtshushistorier.

Der var røver historier og gamle værtshuse på programmet i Ringsted da Museum Vestsjælland afhold byvandring med værtshushistorier, hvor der var mange historier at fortælle og steder at se.  For 100 år siden manglede Ringsted bestemt ikke værtshuse, da der har været omkring 34 til 36, da byen havde bare 2000 indbyggere.

Se udsendelse her.

TV2 øst Værtshus Historie 17. august 2022

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Royal Run 2024

Fornemt royalt besøg

Mandag den 20. maj havde vi i Kalundborg fornemt royalt besøg. Dronning Mary kiggede forbi på vores stand lige ved starten af Royal Run og

Vibeke, Pernille, Susanne og Rose der står bag kulturtilbuddet for demensramte i Sorø Kommune

Fast kulturtilbud for demensramte i Sorø

Samtalecafé for demensramte med Sorø Bibliotek, Sorø Museum og demensteamet i Sorø er nu blevet en fast ramme for kulturelle oplevelser for mennesker med tidlig

Søgning