Middelalderruten

Tro, kærlighed, skabertrang og tankens kraft

Følg historien om fire af middelalderens helt store skikkelser! I dag udgiver vi fire nye fortællinger i Tidslommen særligt for voksne, unge og store børn. Som del af Middelalderruten er historierne knyttet til fire steder på Sjælland: Vor Frue Kirke i Kalundborg, Antvorskov Klosterruin i Slagelse, Klosterkirken i Sorø og Sankt Bendts Kirke i Ringsted.

Du kan få en smagsprøve på historierne lige her!

Projektet om Middelalderruten er blevet til i et samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Kalundborg, Slagelse, Sorø og Ringsted Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only