Middelalderruten

Tro, kærlighed, skabertrang og tankens kraft

Følg historien om fire af middelalderens helt store skikkelser! I dag udgiver vi fire nye fortællinger i Tidslommen særligt for voksne, unge og store børn. Som del af Middelalderruten er historierne knyttet til fire steder på Sjælland: Vor Frue Kirke i Kalundborg, Antvorskov Klosterruin i Slagelse, Klosterkirken i Sorø og Sankt Bendts Kirke i Ringsted.

Du kan få en smagsprøve på historierne lige her!

Projektet om Middelalderruten er blevet til i et samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Kalundborg, Slagelse, Sorø og Ringsted Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke