DanishEnglishGerman

Tidlig julegave til Slagelse Museum – lokal fond donerer 2 millioner

Julen falder tidligt på Slagelse Museum, – en del af Museum Vestsjælland. Museet har modtaget tilsagn om ca. 2 millioner kroner. Midlerne stammer fra Fonden Slægtens Schous Bolig Gl. Antvorskov. Fonden har besluttet at nedlægge sig selv og lade provenuet tilfalde museet, hvilket vækker stor glæde hos museumsdirektør Eskil Vagn Olsen: ”Det er fantastisk at vi modtager denne generøse gave fra fonden. Midler i den størrelsesorden er ikke noget vi normalt har til rådighed til konkrete formidlings- og forskningsopgaver, så det vil gøre en kæmpe forskel for os”.

Pressemeddelelse Julegave Til Slagelse Museum

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only