Status på – Bæredygtigt Pop Up projekt

Bæredygtigt Pop Up – er for tiden et af Museum Vestsjællands projekttitler, hvor museet udforsker måden vi formidler og repræsenterer museet i lokalmiljøet.

Bæredygtigt Pop Up har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen til denne strategiske udvikling af Bæredygtige Museer.

Alle projekterne var samlet i Den Gamle By i Aarhus til vidensdeling og erfaringsudveksling, og dagen var fyldt med spændende oplæg fra forskellige museer rundt i landet, som alle vil arbejde med strategisk udvikling og integrering af bæredygtighedsprincipperne. Projekterne arbejder med alt lige fra bæredygtige særudstillinger, bæredygtige museumsmagasiner, CO2-optimerede byggekoncepter til altså bæredygtig pop up- formidling.

Strategiarbejdet bygger på kulturelle-, sociale-, miljømæssige- og økonomiske bæredygtighedsparametre, og har til formål på kort sigt, at udvikle en pop-up aktivitet, som taler ind i bæredygtighedsprincipperne på Odsherreds Museums nye lokation i Nykøbing i 2024, og på lang sigt, at udvikle et bæredygtigt koncept for museets pop-up formidling.

Museer bruger ofte mange ressourcer på formidlingsmateriale både fysisk og digitalt. Med projektet Bæredygtig Pop Up håber vi,  at bringe både museum, borgere og lokale samarbejdspartnere tættere på hinanden i et samspil om formidlingen af både ny og genanvendt viden i en aktivitet på Odsherred Museum i Nykøbing til sommer!

Vores samarbejdspartnere i projektet er blandt andet Odsherred Teater, Vallekilde Højskole, Museum Middelfart og Middelfart Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Royal Run 2024

Fornemt royalt besøg

Mandag den 20. maj havde vi i Kalundborg fornemt royalt besøg. Dronning Mary kiggede forbi på vores stand lige ved starten af Royal Run og

Søgning

Note: Danish only