Snør støvlerne og kom med på historisk vandretur

Museum Vestsjælland og Dansk Vandrelaug tilbyder tre historiske vandreture den 15. september, 26. september og 1. november i år. Alle turene er på omkring 15 kilometer og kræver, at man er vant til at vandre. Reserver dagene nu. Mere information om mødested mm. følger.

Den første tur den 15. september går til det smukke kystlandskab på Sjællands Odde hvor vi får historien om søhelten Peter Willemoes’ endeligt i slaget mod den engelske flåde.

På den anden tur den 26. september følger vi den idylliske vandresti hele vejen til Sankt Bendts Kirke i Ringsted med dejlig natur og fuglekik undervejs.

Den 1. november står den på en rask tur halvvejs rundt om Korsør Nor med smukt udblik over noret til både Tårnborg Kirke og hele vejen til Storebæltsbroen.

Alle tre ture er ledsaget af en professionelt turguide fra Dansk Vandrelaug mens en af museets inspektører står for korte historiske nedslag undervejs. Alle turene ledsages også af helt nye lydfortællinger, der gøres tilgængeligt på Historiske Vandringer til fri aflytning både før, under og efter turene. Turene er gratis og uden tilmelding. Nærmere information følger på Historiske Vandringer.

Vi glæder os til at se jer!

Turene er udviklet i regi af Historiske Vandringer.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Undskyld vi roder!

Slagelse Museum skifter udstilling, og derfor er der fra mandag den 21. august halv pris på entreen resten af 2023! Vores store udstilling på første

K7 Foto: Malthe Ivarsson

7 dages gratis kultur for unge!

Igen i år deltager Museum Vestsjælland i K7, med gratis entre for unge mellem 18 – 27 år. Vi glæder os til at byde dig

Verdensarven kommer til Holbæk

Med en flot samlet donation på 250.000 kr. fra Sparekassen Sjælland‐Fyn og Sparekassen Sjælland Fonden og en bevilling fra Holbæk Kommune på yderligere kr.250.000 er

Søgning

Note: Danish only