Snør støvlerne og kom med på historisk vandretur

Museum Vestsjælland og Dansk Vandrelaug tilbyder tre historiske vandreture den 15. september, 26. september og 1. november i år. Alle turene er på omkring 15 kilometer og kræver, at man er vant til at vandre. Reserver dagene nu. Mere information om mødested mm. følger.

Den første tur den 15. september går til det smukke kystlandskab på Sjællands Odde hvor vi får historien om søhelten Peter Willemoes’ endeligt i slaget mod den engelske flåde.

På den anden tur den 26. september følger vi den idylliske vandresti hele vejen til Sankt Bendts Kirke i Ringsted med dejlig natur og fuglekik undervejs.

Den 1. november står den på en rask tur halvvejs rundt om Korsør Nor med smukt udblik over noret til både Tårnborg Kirke og hele vejen til Storebæltsbroen.

Alle tre ture er ledsaget af en professionelt turguide fra Dansk Vandrelaug mens en af museets inspektører står for korte historiske nedslag undervejs. Alle turene ledsages også af helt nye lydfortællinger, der gøres tilgængeligt på Historiske Vandringer til fri aflytning både før, under og efter turene. Turene er gratis og uden tilmelding. Nærmere information følger på Historiske Vandringer.

Vi glæder os til at se jer!

Turene er udviklet i regi af Historiske Vandringer.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

TV 2 Øst artikel

5000 år gamle menneskeknogler myldrer frem

Museums Vestsjællands arkæolog Lone Claudi-Hansen fortæller om fundet af kraniet i Skælskør Efter tre års intenst arbejde er det endelig lykkes arkæologerne at komme ned

Søgning

Note: Danish only