Skattejagt på museet er nomineret til TVPRISEN 2022

Skattejagt på museet – med udgangspunkt i “vores” afsnit  – er nomineret til TVPRISEN 2022 i kategorierne Bedste Underholdning og Årets nyskabelse – Underholdning. Vi er simpelthen så stolte og glade! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med SNOWMAN (producent) og de to kendisser Frederik Cilius og Phillip Faber. Det er en ganske særlig oplevelse at se museumsmagasinet gennem andres øjne og vi var rigtigt glade for hele processen.

Har du endnu ikke set Skattejagt på museet, så kan udsendelsen stadig streames på DRTV

Her får du et unikt indblik i Museum Vestsjællands store museumsmagasin og de to kendte og sjove mænd besøger også vores afdelinger i Holbæk og Kalundborg.

Vi ønsker hele holdet bag programmet tillykke med nomineringen.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only