Follow the Vikings

Follow the Vikings

“Follow The Vikings”-projektet består af et netværk, hvor 15 partnere fra otte lande samarbejder om formidling, branding og markedsføring af vikinger i hele verden. 

Projektet er støttes af the Creative Europe Programme of the European Union. Læs mere her.

Link til Follow the Vikings hjemmeside her.

Inden for samme projekt er Museum Vestsjælland også engageret i THE VIKING ROUTES

Vikingeruten er en af Europarådets mere end 30 kulturruter der knytter mennesker og steder sammen i netværk af fælles historie og kulturarv. Den repræsenterer et ikke-lineært tematisk netværk. I 2017 omfattes Vikingeruten af 63 medlemmer i 15 lande.  

Museum Vestsjælland er medlem af organisationen Destination Viking Association – DVA som i 2012 blev certificeret af Europarådet som den officielle varetager af den kulturelle vikingerute.

Certifikatet Europarådets kulturvej er en garanti for ekspertise. De europæiske kulturruter tilbyder et væld af fritids- og uddannelsesaktiviteter for alle borgere i hele Europa og videre ud, og de står som garant for ansvarlig turisme og bæredygtig udvikling. De dækker en række forskellige temaer, fra arkitektur og landskab til religiøse påvirkninger, fra gastronomi og immaterielle arv til de store figurer for europæisk kunst, musik og litteratur.

Søgning

Note: Danish only