Nyt tilbud til grupper – Omvisning på Lindegården

Omvisning på Lindegården

Lindegården i Kalundborg er en sjælden bevaret købstadsgård med seks længer i bindingsværk, opført omkring to gårdspladser. Gårdens historie går tilbage til middelalderen, hvor den var ejet af Esbern Snare og kongemagten, men blev i nyere tid anvendt som præste-, borgermester- og købmandsgård mm. Siden 1910 har Lindegården huset Kalundborg Museum, som i 2013 fusionerede med Museum Vestsjælland.

Omvisningen omfatter Lindegårdens bygninger, og den smukke have med dens storslåede udsigt over Kalundborg Fjord. I haven kan man også opleve og høre historierne om Danmarks næst ældste morbærtræ, urtehaven med gamle reliktplanter fra Kalundborg, og museets berømte model af Kalundborg by i middelalderen.

For booking og forespørgsler om datoer.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Royal Run 2024

Fornemt royalt besøg

Mandag den 20. maj havde vi i Kalundborg fornemt royalt besøg. Dronning Mary kiggede forbi på vores stand lige ved starten af Royal Run og

Vibeke, Pernille, Susanne og Rose der står bag kulturtilbuddet for demensramte i Sorø Kommune

Fast kulturtilbud for demensramte i Sorø

Samtalecafé for demensramte med Sorø Bibliotek, Sorø Museum og demensteamet i Sorø er nu blevet en fast ramme for kulturelle oplevelser for mennesker med tidlig

Søgning

Note: Danish only