DanishEnglishGerman

Ny familieoplevelse i Sorø og Holbæk

Tag hele familien med på en byvandring med quizspørgsmål.

Jagten på Holbæks historie og Jagten på Sorøs historie er byvandringer på egen hånd fra Museum Vestsjælland.

Byvandringerne med overraskende indhold og quiz til hele familien er velegnede til mindre grupper.

Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.
Køb Jagten på Holbæks historie (pris: 95 kr.) på Holbæk Museum eller på Æglageret, og Jagten på Sorøs historie  på Sorø Museum og så er det bare om at følge kortet og stoppe op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små historier om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret.
Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen incl. quiz tager 1-1½ time
Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke