Museum Vestsjællands bestyrelse har fået ny sammensætning

Museum Vestsjællands bestyrelse har fået ny sammensætning

Tidligere i år tiltrådte Steen Kyed som ny formand og nu er to ledige bestyrelsesposter blevet besat i museets bestyrelse, som derved igen er fuldtallig.

Vi byder velkommen til Camilla Løntoft Nybye og Michael Knudsen.

Camilla Løntoft Nybye er partner i firmaet Rønnow Arkitekter og har meget stor viden om arbejdet med fredede og bevaringsværdige bygninger. Hun har været projektleder på en lang række renoveringer og transformationer af kulturinstitutioner herunder flere i vores område.

Museum Vestsjælland har til huse i en lang række fredede eller bevaringsværdige bygninger, og vi arbejder løbende på at forbedre rammerne for museumsdriften og publikumsoplevelsen. Her vil vi kunne gøre rigtig god brug af Camillas kompetencer, netværk og viden.

Michael Knudsen er partner i reklame og kommunikationsbureauet Bates VML. Han har bred og alsidig erfaring med branding og kommunikation og har gennem årene arbejdet for en lang række større og mindre kulturinstitutioner og kender således kulturbranchen indgående.

Vi har brug for, at kendskabet til Museum Vestsjælland, vores udstillingssteder, aktiviteter og generelle arbejde kommer endnu bredere ud. Her vil Michael være en virkelig god sparringspartner i bestyrelsen og for museet i videreudviklingen af vores branding og kommunikation.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er udpeget af kulturcheferne i de seks kommuner, der udgør Museum Vestsjællands område.

Bestyrelsesformand Steen Kyed, glæder sig til samarbejdet:

”Camilla og Michael indtræder i bestyrelsen på et godt tidspunkt – netop som vi for alvor skal til at arbejde med museets langsigtede udviklingsplaner – og her er jeg overbevist om, at vi vil kunne drage stor nytte af deres mangefacetterede kompetencer”.

Download pressemeddelelsen her.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

TV 2 Øst artikel

5000 år gamle menneskeknogler myldrer frem

Museums Vestsjællands arkæolog Lone Claudi-Hansen fortæller om fundet af kraniet i Skælskør Efter tre års intenst arbejde er det endelig lykkes arkæologerne at komme ned

Søgning

Note: Danish only