Museum Vestsjælland siger farvel til mundbind

Fra 14. juni er det ikke længere nødvendigt at bruge mundbind når du vil besøge en af Museum Vestsjællands afdelinger. Vi sørger naturligvis for, at der er adgang til håndsprit og andre tiltag, så du trygt og sikkert kan besøge os. Det er stadig nødvendigt at fremvise gyldigt coronapas.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor – nu kan vi rigtigt komme til at smile til jer!

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke