Museum Vestsjælland donerer påske-entréindtægterne til Sammen for Ukraine

Når du besøger en af Museum Vestsjællands mange afdelinger i påsken, støtter du samtidig op om landsindsamling Sammen for Ukraine. Den 18. marts afholdt DR og TV2 en støttekoncert som et led i indsamlingen, der stadig er i gang. Sammen for Ukraine samler penge ind til 18 forskellige nødhjælpsorganisationer, så hjælpen til det krigshærgede land og de mange mennesker på flugt, er mangfoldig. Museum Vestsjælland har besluttet ubeskåret at donere alle entréindtægter fra påskeugen til denne indsats. Besøger du en af vores afdelinger mellem den 10.  og 18. april, er du dermed med til at støtte nødshjælpsarbejdet.

Find museernes adresser og åbningstider på vestmuseum.dk/museerne

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only