DanishEnglishGerman

Lodsbåden – Museum Vestsjællands største genstand på værft!

Holbæk Museums lodsbåd er i disse dage på værft hos Søfart og marine Håndværk, Nationalmuseet.  De spanter der skulle skiftes er skiftet, stævnen er ved at være færdig og nu er tiden kommet til klædning/skibssiden. Her kan i se Thomas Egebjerg Johansen fortælle om lodsbåden.

Restaureringsarbejdet  kan ses på nationalmuseets værft på Holbæk Havn alle hverdage fra kl. 8.00 til 15.00 (tirsdage til kl. 19.00)

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only