DanishEnglishGerman

Jagten på Historien nu både i Holbæk, Slagelse og Sorø

Har familien lyst til at komme ud og gå en tur med et overraskende indhold og en quiz, så er Museum Vestsjællands byvandringer, Jagten på Holbæks Historie, Jagten på Slagelses Historie og Jagten på Sorøs historie gode bud.

Byvandringen på egen hånd er velegnet til en gruppe på 2 – 6 personer, der er nysgerrige på at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.
Turen er beskrevet i et hæfte med tilhørende kort og løsningsark til quizzen. Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet. Det kan være en historie om hvorfor byen, hedder sådan som den gør, og om finurlige, mærkværdige eller epokegørende begivenheder. Der er også anbefalinger til at kikke op og lægge mærke til smukke, skæve og anderledes detaljer på byens huse.

Ved de enkelte stop er der et spørgsmål, som familien eller gruppen kan løse i fællesskab. Lad det gå på skift eller vælg en til at læse de små fortællinger højt og til at føre quiz arket. Når hele turen er gået og quizzen er løst, er kodeordet klart. Hent præmien på det lokale museum.

Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time og den er åben hele døgnet.

Jagten på Historien i Holbæk er til salg på Holbæk Museum og på Æglageret. Jagten på Historien i Slagelse er til salg på Slagelse Museum og Jagten på Historien i Sorø er til salg på Sorø Museum. En pakke med hæftet med fortællinger, et kort, et quizløsningsark, et kompas og et clipboard koster 95 kr.

I efterårsferien kan du også købe Jagten på Historien på BilletExpressen

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Søgning

Note: Danish only