Jagten på Historien i Holbæk, Slagelse, Ringsted og Sorø

”Jagten på byens historie” er en byvandring på egen hånd, velegnet til en gruppe på 2 – 6 personer. Turen er beskrevet i et hæfte med tilhørende kort og undervejs på turen kan der løses forskellige opgaver. På kortet er markeret forskellige stop og i hæftet kan man læse små fortællinger om det sted man står. Det kan være en historie om hvorfor byen, hedder sådan som den gør, om specielle huse eller om finurlige, mærkværdige eller epokegørende begivenheder. Der er også anbefalinger til at kikke op og lægge mærke til smukke, skæve og anderledes detaljer på byens huse.

Ved de enkelte stop er der et spørgsmål, som familien eller gruppen kan løse i fællesskab. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time.

”Jagten på byens historie” findes indtil videre i Ringsted, Holbæk, Slagelse og Sorø. En pakke inklusiv hæftet med fortællinger, et kort, et quizløsningsark, et kompas og et clipboard koster 95 kr.

“Jagten på byens historie” er til salg i museumsbutikkerne i Ringsted, Holbæk, Slagelse og Sorø i åbningstiden:

Åbningstid Holbæk Museum samt på Æglageret
Åbningstid Ringsted Museum og Arkiv
Åbningstid Sorø Museum
Åbningstid Slagelse Museum

GOD TUR

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Royal Run 2024

Fornemt royalt besøg

Mandag den 20. maj havde vi i Kalundborg fornemt royalt besøg. Dronning Mary kiggede forbi på vores stand lige ved starten af Royal Run og