DanishEnglishGerman

Jagten på Historien nu både i Holbæk, Slagelse og Sorø

Har familien lyst til at komme ud og gå en tur med et overraskende indhold og en quiz, så er Museum Vestsjællands byvandringer, Jagten på Holbæks Historie, Jagten på Slagelses Historie og Jagten på Sorøs historie gode bud.

Byvandringen på egen hånd er velegnet til en gruppe på 2 – 6 personer, der er nysgerrige på at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.
Turen er beskrevet i et hæfte med tilhørende kort og løsningsark til quizzen. Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet. Det kan være en historie om hvorfor byen, hedder sådan som den gør, og om finurlige, mærkværdige eller epokegørende begivenheder. Der er også anbefalinger til at kikke op og lægge mærke til smukke, skæve og anderledes detaljer på byens huse.

Ved de enkelte stop er der et spørgsmål, som familien eller gruppen kan løse i fællesskab. Lad det gå på skift eller vælg en til at læse de små fortællinger højt og til at føre quiz arket. Når hele turen er gået og quizzen er løst, er kodeordet klart. Hent præmien på det lokale museum.

Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time og den er åben hele døgnet.

Jagten på Historien i Holbæk er til salg på Holbæk Museum og på Æglageret. Jagten på Historien i Slagelse er til salg på Slagelse Museum og Jagten på Historien i Sorø er til salg på Sorø Museum. En pakke med hæftet med fortællinger, et kort, et quizløsningsark, et kompas og et clipboard koster 95 kr.

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

En Digters Fald

Fem fantastiske film

Få eksklusiv adgang til film fra museerne Museum Vestsjælland har i samarbejde med Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Observatoriet i Brorfelde og Oplevelsescenter Nyvang udviklet og udgivet

En flot bevilling fra Augustinus Fonden

Augustinus Fonden har valgt at bevillige 800.000 kroner til konservatorbistand til stabilisering og forebyggende konservering af samlingen af kunst og inventar på Malergården. Hele efteråret

Søgning