DanishEnglishGerman

Jagten på Historien nu både i Holbæk, Slagelse og Sorø

”Jagten på byens historie” er en byvandring på egen hånd, velegnet til en gruppe på 2 – 6 personer. Turen er beskrevet i et hæfte med tilhørende kort og undervejs på turen kan der løses forskellige opgaver. På kortet er markeret forskellige stop og i hæftet kan man læse små fortællinger om det sted man står. Det kan være en historie om hvorfor byen, hedder sådan som den gør, om specielle huse eller om finurlige, mærkværdige eller epokegørende begivenheder. Der er også anbefalinger til at kikke op og lægge mærke til smukke, skæve og anderledes detaljer på byens huse.

Ved de enkelte stop er der et spørgsmål, som familien eller gruppen kan løse i fællesskab. Når hele turen er gået og quizzen er løst, er kodeordet klart. Kodekoret udløser en præmie, der kan hentes på det lokale museum. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time.

”Jagten på byens historie” findes indtil videre i Ringsted, Holbæk, Slagelse og Sorø. En pakke inklusiv hæftet med fortællinger, et kort, et quizløsningsark, et kompas og et clipboard koster 95 kr.

“Jagten på byens historie” er til salg i museumsbutikkerne i Ringsted, Holbæk, Slagelse og Sorø i åbningstiden:

Åbningstid Holbæk Museum samt på Æglageret
Åbningstid Ringsted Museum og Arkiv
Åbningstid Sorø Museum
Åbningstid Slagelse Museum

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only