Holbæk Museumsforening indgår samarbejde med OK

Holbæk Museumsforening har indgået sponsoraftale med energiselskabet OK, der gør det muligt at støtte Holbæk Museumsforening hver gang bilen tankes.

Det nye samarbejde glæder Thorkild Maaetoft, som er bestyrelsesformand i Holbæk Museumsforening. Han udtaler: “Det er god timing for os at indgå samarbejdet med OK nu. Flere museer er pressede på økonomien, og vi vil rigtigt gerne hjælpe med nødvendige anskaffelser. På den måde behøver kontingentet ikke at være det eneste, som vi kan støtte med. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden, så vi har bedre økonomiske muligheder for at hjælpe vores lokale museer.”

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med OK-kortet. Benytter kunden i stedet OK´s app, fordobles beløbet. Dermed sender OK 10 øre per liter mod kundens udvalgte forening, når kunden benytter OK-appen.

Ønsker du at støtte Holbæk Museumsforening når du tanker hos OK, skal du gøre følgende:

  • Gå ind på dit OK benzinkort eller på din OK App, registrere Holbæk Museumsforening som den forening du vil støtte.
  • Ved brug af OK benzinkort støttes der med 5 øre/liter
  • Ved brug af OK App støttes der med 10 øre pr. liter.
  • Der støttes yderligere med 200 kr. i bonus for en ny kunde hos OK, når de indenfor det første år har tanket minimum 500 liter brændstof.

HUSK: Betaler man med eget kreditkort, eller betaler kontant modtager Museumsforeningen selvfølgelig ikke støtten.

Holbæk Museumsforening:
Holbæk Museumsforening er en støtteforening for museerne i Holbæk. Foreningen har cirka 500 medlemmer, der alle er engagerede i de lokale museers velbefindende. Foreningen støtter museerne økonomisk med forskellige ting, som museerne har behov for. Det kan være et nyt lydanlæg til foredragssalen, LED-lys til vinduerne om aftenen den 4. maj, tilskud til etablering af udstillinger eller noget helt tredje, som giver musserne udviklingsmuligheder. Derudover laver foreningen forskellige arrangementer for både medlemmer og udefrakommende. Det kan være foredrag på Holbæk Museum eller på Holbæk Bibliotek, samt for eksempel en bustur til nogle af omegnens seværdigheder.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Museum Vestsjælland med i TV2 Øst

VORES VILDE FORTÆLLINGER – SØSLAGET VED ODDEN Museumsinspektør Thomas Lund Johansen deltog i TV2 Øst´s udsendelse Vores Vilde Fortællinger. Her fortalte ham om Danmarks sit

Søgning

Note: Danish only