Museum Vestsjælland sender 26.563 kr. til Sammen for Ukraine

Museum Vestsjælland støtter Sammen for Ukraine med entreindtægter fra påskeugen, i alt 26.563 kr.

Siden Rusland invaderede Ukraine for snart to en halv måned siden har Ukraines befolkning haft brug for hjælp og landsindsamlingen, Sammen for Ukraine, der samler penge ind til 18 forskellige nødhjælpsorganisationer, er derfor stadig aktiv.

I Museum Vestsjælland er der et stort ønske om også at bidrage med økonomisk støtte til den humanitære hjælp og før påske blev det besluttet, at museet donerer samtlige entreindtægter fra billetsalget i påskeugen.

Museumsdirektør Eskil Vagn Olsen siger: ”Museet har i dag overført kr. 26.563 til Sammen for Ukraine. Det er samtlige entreindtægter i påskeugen. Initiativet er blevet meget vel modtaget af gæsterne. I enkelte tilfælde har der været nogle, der har købt flere billetter end de skulle bruge for at støtte den gode sag.”

Ud over entreindtægterne har museet også doneret indtægter fra deltagelse i kunstworkshop og foredrag omkring den ukrainske kunstner Marija Prymatjenko på Odsherreds Kunstmuseum.

 

Kontakt:
Museumsdirektør Eskil Vagn Olsen på evo@vestmuseum.dk

 

 

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Museum Vestsjælland med i TV2 Øst

VORES VILDE FORTÆLLINGER – SØSLAGET VED ODDEN Museumsinspektør Thomas Lund Johansen deltog i TV2 Øst´s udsendelse Vores Vilde Fortællinger. Her fortalte ham om Danmarks sit

Søgning

Note: Danish only