Få inspiration til oplevelser i det fri

Vores populære inspirationskatalog er netop blevet udvidet med en række nye oplevelser.

Klik her og se kataloget

Her er oplevelser for både store og små: Fra mordmysterier i bronzealderen til arkitektur og klimaforandringer. Besøg også Tidslommen her for at se mere om alle de oplevelser, vi byder på.

Brug vores gratis katalog og få inspiration og vejledning til gode oplevelser og undervisning i det fri med Tidslommen.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only