Er du vores nye kollega?

Eventkoordinator og formidler til Museum Vestsjælland

Museum Vestsjælland afholder årligt på skift middelalderfestivaler i Ringsted og Kalundborg. Festivalerne og museets andre større events tiltrækker mange besøgende, og er en vigtig del af museets strategi om at levere gode kulturoplevelser til et bredt publikum. Vi ønsker at opprioritere dette arbejde yderligere, og derfor har vi brug for dig, der kan planlægge og gennemføre en festival – både med sans for detaljen, det store overblik og interaktionen med de mange aktører og frivillige.
Til jobbet som eventkoordinator hører også rollen som overordnet frivilligkoordinator for de frivillige i Museum Vestsjælland, hvoraf mange er tilknyttet vores events og festivaler. Derudover skal du fungere som lokalkoordinator for Kalundborg Museum.

Se hele stillingsopslaget på www.vestmuseum.dk/ledige-stillinger

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only