Er du vores nye kollega?

Museumsunderviser til skoletjenesten på Museum Vestsjælland – deltid

Brænder du for at formidle og levendegøre kulturhistorien? Er du skarp på børn som målgruppe? Så er det måske dig vi mangler i vores team. Hvem er vi?

Et team bestående af både kultur- og kunstformidlere, i et partnerskab med Skoletjenesten Sjælland, som giver mulighed for deltagelse i temadage og studiegrupper.  Vi arbejder med målgrupper fra børnehaver til voksenuddannelser og undervisningen tager altid udgangspunkt i Museum Vestsjællands besøgssteder og den lokale kulturhistorie. Den dialogiske tilgang og børn og unge som kulturelle medborgere er fundamentet for vores skoletjeneste.

Din primære opgave vil være undervisning målrettet børnehaver, indskoling og mellemtrin

Se hele stillingsopslaget på https://vestmuseum.dk/ledige-stilling-museumsunderviser-til-skoletjenesten-paa-museum-vestsjaelland-deltid/

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Museum Vestsjælland med i TV2 Øst

VORES VILDE FORTÆLLINGER – SØSLAGET VED ODDEN Museumsinspektør Thomas Lund Johansen deltog i TV2 Øst´s udsendelse Vores Vilde Fortællinger. Her fortalte ham om Danmarks sit

Søgning

Note: Danish only