Er du vores nye kollega?

Museumsunderviser til skoletjenesten på Museum Vestsjælland – deltid

Brænder du for at formidle og levendegøre kulturhistorien? Er du skarp på børn som målgruppe? Så er det måske dig vi mangler i vores team. Hvem er vi?

Et team bestående af både kultur- og kunstformidlere, i et partnerskab med Skoletjenesten Sjælland, som giver mulighed for deltagelse i temadage og studiegrupper.  Vi arbejder med målgrupper fra børnehaver til voksenuddannelser og undervisningen tager altid udgangspunkt i Museum Vestsjællands besøgssteder og den lokale kulturhistorie. Den dialogiske tilgang og børn og unge som kulturelle medborgere er fundamentet for vores skoletjeneste.

Din primære opgave vil være undervisning målrettet børnehaver, indskoling og mellemtrin

Se hele stillingsopslaget på https://vestmuseum.dk/ledige-stilling-museumsunderviser-til-skoletjenesten-paa-museum-vestsjaelland-deltid/

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Er du vores nye kollega?

Museum Vestsjælland søger en gæstekoordinator Kalundborg og Slagelse museer Er du glad for at arbejde med mennesker, god til at koordinere og praktisk anlagt? Så

Afsløring af maleriet En stor dag i Odsherred

Flot indlån til Odsherreds Kunstmuseum

EN STOR DAG I ODSHERRED Den 19. december modtog Geopark Odsherred en tidlig julegave. Nemlig maleriet En stor dag i Odsherred (2022) af den anerkendte

Søgning

Note: Danish only