Hjælp nisserne på Museum Vestsjælland

Juleskattejagt

Fra den 1. søndag i advent flytter nisserne ind på Museum Vestsjælland. Hvert museum har sin helt egen lille hjælpenisse.

Desværre er hjælpenissen meget glemsom og kan ikke huske koden til hans skattekiste. I skattekisten har han nemlig de lækreste chokoladeguldmønter.

Heldigvis har nissen opfundet et smart system, så han altid kan genskabe koden til sin skattekiste.

Men hjælp, hjælp kalder alle børn! Den glemsomme nisse har igen glemt, hvor han har lagt de ting, der skal hjælpe ham med at genskabe koden!

Hjælpenissen deler gerne sine chokolademønter med alle børn, der hjælper ham med at finde tingene på museerne.

Hjælp Nissen er en sjov findeleg velegnet til børn fra 4-10 år.

Børnehaver og SFOer er også velkommen til at prøve Nissejagten. Venligst lige skriv en mail til skole@vestmuseum.dk med hvilken museum og hvilken dato I ønsker at komme.

Førskole

Praktisk info

Nissejagten foregår på Ringsted Museum, Holbæk Museum, Slagelse Museum, Sorø Museum, Kalundborg Museum, Odsherreds Museum og Malergården.

Tjek åbningstiden for de forskellige museer:
Åbningstid Ringsted Museum og Arkiv
Åbningstid Holbæk Museum
Åbningstid Slagelse Museum
Åbningstid Sorø Museum
Åbningstid Kalundborg Museum
Åbningstid Odsherreds Museum
Åbningstid Malergården

Andre Undervisningsforløb

Når julen nærmer sig, kigger nisserne frem i Ringsted Vindmølle og mølleren kommer i julehumør.

Søgning

Note: Danish only