DanishEnglishGerman

Sorø Museum har åbnet krostue

Chr.4’s kro har selvfølgelig indeholdt en krostue. Ingen i dag ved, hvordan den præcist så ud, for der er hverken tegninger eller nedskrevne erindringer fra dengang. Krostuen er indrettet, som den kunne have set ud efter forlæg og inspiration fra lignende renæssance huse. Nyd en kop kaffe, en sodavand eller en øl og tag en pause med et spil terninger. Gratis adgang til krostuen, der er åben i museets almindelige åbningstid.

Projektet er blevet til på baggrund af en flot bevilling fra Sorø Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only