DanishEnglishGerman

Sorø Museum har åbnet krostue

Chr.4’s kro har selvfølgelig indeholdt en krostue. Ingen i dag ved, hvordan den præcist så ud, for der er hverken tegninger eller nedskrevne erindringer fra dengang. Krostuen er indrettet, som den kunne have set ud efter forlæg og inspiration fra lignende renæssance huse. Nyd en kop kaffe, en sodavand eller en øl og tag en pause med et spil terninger. Gratis adgang til krostuen, der er åben i museets almindelige åbningstid.

Projektet er blevet til på baggrund af en flot bevilling fra Sorø Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke