Traces of Resonance

Astrid Kruse Trace of Resonance

Udstilling af Astrid Kruse Jensen

Kunstfotograf, Astrid Kruse Jensen (f.1975), har studeret og fotograferet Malergården og det omkringliggende landskab. Inspireret af Swanefamilien der byggede Deres eget kunstnerparadis ved Lammefjord, bruger hun kameraet til at studere stedet De skabte – Malergården – og de landskaber der omgiver Malergården, som også var Sigurd Swanes motiv.

Udstillingen har fået titel Traces of Resonance (Spor af resonans), et fotografisk kunstprojekt der afsøger betydningen af fænomenet resonans. Resonans skal ikke forstås som lyd, men som svingninger mellem individet og verden. Billedserien er en søgen efter sammenhænge mellem erindringen, individet og omverdenen.

Om kunstneren Astrid Kruse Jensen

Astrid Kruse Jensen er en dansk fotograf og billedkunstner. Hun studerede på Gerrit Rietveld Academie i Holland og Glasgow School of Art, i Skotland. Hendes kunstneriske arbejde er ofte præget af dets drømmende kvaliteter, der udvisker grænserne mellem hukommelse, bevidsthed, virkelighed og illusion. Astrid Kruse Jensen er repræsenteret i samlingerne på en række kunstmuseer i ind- og udland.

Udstillingen kan ses fra den 27. maj – 17. december 2023 i museets åbningstid.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser
Alm entré
Kr. 75,-
27. maj 2023 - 21. dec 2023
Expired!

Sted

Odsherreds Kunstmuseum
Odsherreds Kunstmuseum
Rødhøj 11, 4550 Asnæs

Arrangør

Odsherreds Kunstmuseum
DEl
ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER
No event found!

Søgning

Note: Danish only