DanishEnglishGerman

Traces of Resonance

The Room Of Resonance

ÅBNER DEN 27. MAJ 2023

Kunstfotograf, Astrid Kruse Jensen (f.1975), har studeret og fotograferet Malergården og det omkringliggende landskab. Inspireret af Swanefamilien der byggede Deres eget kunstnerparadis ved Lammefjord, bruger hun kameraet til at studere stedet De skabte – Malergården – og de landskaber der omgiver Malergården, som også var Sigurd Swanes motiv.

Udstillingen har fået titel Traces of Resonance (Spor af resonans), et fotografisk kunstprojekt der afsøger betydningen af fænomenet resonans. Resonans skal ikke forstås som lyd, men som svingninger mellem individet og verden. Billedserien er en søgen efter sammenhænge mellem erindringen, individet og omverdenen.

Om kunstneren:
Astrid Kruse Jensen er en dansk fotograf og billedkunstner. Hun studerede på Gerrit Rietveld Academie i Holland og Glasgow School of Art, i Skotland. Hendes kunstneriske arbejde er ofte præget af dets drømmende kvaliteter, der udvisker grænserne mellem hukommelse, bevidsthed, virkelighed og illusion. Astrid Kruse Jensen er repræsenteret i samlingerne på en række kunstmuseer i ind- og udland.

Udstillingen kan ses fra den 27. maj – 17. december 2023 i museets åbningstid.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Alm entré
Kr. 75,-