Art Soroe på Sorø Museum

De tre udstillere Fra Art Soroe: Erik Holm, Kim Lick Fischer og Jonna Fuglsang

Fra 14. februar og til midt i april udstiller tre lokale kunstnere: Jonna Ulla Fuglsang, Kim Leck Fischer og Erik Holm fra Art Soroe deres malerier på Sorø Museum. Værker fra disse kunstner kan ses i museets åbningstid

Stilarterne er meget forskellige, der er naturalistiske fugle, farverige kvindeportrætter, abstrakt kunst og linoleumstryk. Så der er noget for enhver smag.

Art Soroe har skiftende udstillinger i hele 2024 på Sorø Museum. Udstillingerne udskiftes hver anden måned.

Kunstforeningen Art Soroes medlem Kim Lick Fischers malerier Malerier malet af Jonna Fuglsang Malerier malet af Erik Holm

Om Soroe Art

Art Soroe er en kunstforening i Sorø Kommune. Der blev afholdt stiftende generalforsamling i marts måned 2023, og i dag er der 24. kunstnere, der alle har stor passion for deres kunst. Nogle af kunstnerne i Art Soroe har deltaget på censurerede udstillinger. Følg Soroe Art på deres facebookside Kunstforeningen Art Soroe.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Alm entré
Kr. 30,-