Art Soroe på Sorø Museum

Fra 13, juni til 15. august udstiller tre lokale kunstnere: Ina Björk Jacobsen: Akryl på lærred, Lisbeth Busk-Johansen: Tekstil kunst og Lene Sørensen: Akvarel maling fra Art Soroe deres malerier på Sorø Museum. Værker fra disse kunstner kan ses i museets åbningstid

Art Soroe har skiftende udstillinger i hele 2024 på Sorø Museum. Udstillingerne udskiftes hver anden måned.

Om Soroe Art

Art Soroe er en kunstforening i Sorø Kommune. Der blev afholdt stiftende generalforsamling i marts måned 2023, og i dag er der 24. kunstnere, der alle har stor passion for deres kunst. Nogle af kunstnerne i Art Soroe har deltaget på censurerede udstillinger. Følg Soroe Art på deres facebookside Kunstforeningen Art Soroe.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Alm entré
Kr. 40,-