Kunstnerkolonien i Odsherred - et besøg værd

Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj 11, 4550 Asnæs

Udstilling med Maja Lisa Engelhardt

Turbeskrivelse:

Oplev atmosfæren og stemningen på Odsherreds Kunstmuseum, hvor der skabes en nær forbindelse mellem billedet og den omverden, hvorfra det stammer. Det særprægede og afvekslende landskab i Odsherred har igennem mere end 150 år tiltruk- ket kunstnere. Odsherredsmalerne er betegnelsen for en gruppe unge malere, der i 1930’erne slog sig ned i bakkerne ud mod Sejerøbugten og malede det vilde landskab, lyset og mødet mellem himmel og hav. Derfor er det også landskabsmaleriet, der i høj præger samlingen på Odsherreds Kunstmuseum og jeres guide tager jer igennem den omfattende samling af Odsherreds- malernes værker.

Efter den guidede tur, er der fri adgang til at opleve museet på egen hånd.

Kan med fordele kombineres med:

a) Malergården i Plejerup, Grevinge. Fællesbillet med adgang til Odsherred Kunstmuseum og Malergården: 100,00 kr. gyldig samme og efterfølgende dag.

b) Odsherreds Kunstmuseum ligger i hjertet af det naturskønne Odsherred og turen til museet kan nemt kombineres med en tur rundt i landskabet, hvor Odsherredsmalerne fandt deres inspirationen. Vi hjælper gerne med at planlægge en rute eller mulighed for tilkøb af en guidet tur.

praktisk info

For grupper op til 25 personer:

Varighed: Omvisningen tager 45 minutter.
Pris i åbningstiden:
Hverdage: 800 kr.
Weekender: 1.100 kr.

For grupper op til 50 personer:

Varighed: Omvisningen tager 65 minutter. Jeres guide giver en fælles introduktion og 2 på hinanden følgende omvisninger a 25 minutter.
Pris i åbningstiden:
Hverdage: 1.100 kr.
Weekender: 1.500 kr.

Entré: udover prisen for omvisningen tillægges entre, som for grupper er: 65 kr. pr. person.
Tillæg: Særåbning for jeres gruppe udenfor åbningstid.
Hverdage: 200 kr./time 
Weekend: 300 kr./time
Der er mulighed for både at bestille omvisningen udenfor åbningstid og/eller at få museet for jer selv før, under eller efter omvisning.

Søgning

Note: Danish only