Escape Room "Den gode Hensigt" på holbæk museum

“Mytteriet på skibet Den gode Hensigt” er Holbæk Museums version af et escape room. Det er et sjovt og udfordrende samarbejdsspil til venner, familie eller kolleger, der bidrager med hurtighed og kreativitet til at løse komplicerede gåder. Som gæst på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’ fra 1700-tallet bliver I en del af besætningen. Den er loyal over for kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløs og låst inde i kaptajnens kahyt under et mytteri. Det er nødvendigt at samarbejde for at genvinde kontrollen over skibet og komme ud, inden det er for sent.

“Den gode Hensigt” er for børn over 11 år. Børn under 14 år ifølge med voksne. Spillet varer ca. en halv time. 

Pris: 450 kr. for op til 5 personer.

På dage hvor museet er åbent, gælder billetten også til at se udstillingerne på Holbæk Museum.

Escape room Den gode hensigt Holbæk Museum

Mytteriet på skibet “Den Gode Hensigt” er en alternativ museumsoplevelse hvor gæsterne selv bliver til en aktiv del af historiefortællingen. 

Tag venner, familie eller kollegaer med til et sjovt og udfordrende samarbejdsspil, hvor det handler om hurtighed og kreativitet for at kunne løse de komplicerede gåder!

“Sindssygt gennemført, og vi var meget betaget af kvaliteten samt den scenografiske del af rummet. Super fedt lydspor og igen bare enormt gennemført. 6 stjerner herfra!”
Philip, gåderumsbygger og studerende på ‘leisure management’.

Super fedt gåderum, hvor man bliver presset på sammenholdet og virkelig skal lægge hjernen i blød og tænke ud af boksen.’
Elise Dinesen, 21 år studerende

Escape room Den gode hensigt Holbæk Museum

Søgning

Note: Danish only