Familieaktiviteter på Holbæk Museum
GRATIS ADGANG for BØRN OP TIL 18 ÅR

Børneloftet

Ohøj kaptajn! På børneloftet er der søgang når skibet styres ud på verdenshavene. I havn skal der lastes og losses ved hjælp af kraner, tovværk og sækkevogne. Hængekøjen kan tages i brug efter det hårde arbejde.

Se! Dukkehuset er vokset! I dukkestuen med de flotte gamle møbler er det dig, der er dukken. Du kan holde téselskab, ringe på den gamle telefon og hygge i sofaen med en god historie.

Børneloftet er på første sal i Søren Mays gård er især velegnet til børn fra 4 til 10 år.

ArkæoLAB

Hvad er det mon jorden gemmer på? I museets ArkæoLAB er det dig, der er arkæologen. Du kan søge efter oldtidsskatte med en metaldetektor eller med nogle af de graveværktøjer, arkæologer bruger, når de afdækker fund i jorden. Bliv klogere på fundene ved at analysere og fortolke på samme måde, som arkæologer gør. I ArkæoLAB er der originale fund og gode historier fra tre forskellige udgravninger i Holbækområdet: stenalder i Åmosen, jernalder i Svinninge og middelalder i Holbæk by. Så på med refleksvesten og gør dig klar til et par spændende timer på ArkæoLab.

ArkæoLab er især velegnet til børn fra 6-12 år.

JAGTEN PÅ HOLBÆKS HISTORIE

Byvandring på egen hånd med quizspørgsmål til hele familien.

Har I lyst til at opleve på egen hånd, så er Jagten på Holbæks historie et godt bud. Byvandringen er velegnet til en gruppe på 2- 6 personer, der er nysgerrige på byens detaljer, skæve vinkler og historier om mennesker og huse i Holbæk. Følg kortet og læs de spændende historier, som er skrevet så alle kan forstå det. Ved hvert stop på turen er der et quizspørgsmål, som I kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst og kodeordet fundet, er der en præmie. Hent præmien på Holbæk Museum.

Jagten på Holbæks historie-posen koster 95 kr. og indeholder et opgavehæfte med kort, clipboard, blyant og kompas. Det tager ca. en time at gå turen og I vælger helt selv, hvornår I har lyst til at tage af sted.

Jagten på Holbæks historie - posens indhold

Søgning

Note: Danish only