DanishEnglishGerman

Arkitektur – det er da noget for dig!

Tag til Bakkekammen i Holbæk med den gratis app Tidslommen. Her finder du arnestedet for Bedre Byggeskik – en bevægelse der kæmpede for gode og smukke huse. Hør fortællingen i fire kapitler. Hvert kapitel hænger nøje sammen med det sted, hvor du står, når du bruger Tidslommen. Hvis du ikke lige er i nærheden af Holbæk kan du også finde historien i din favorit podcast player.

God fornøjelse!

Hør introen her:

Projektet om Bedre Byggeskik er støttet af Fonden til støtte for Holbæk Museum.

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke