DanishEnglishGerman

Arkitektur – det er da noget for dig!

Tag til Bakkekammen i Holbæk med den gratis app Tidslommen. Her finder du arnestedet for Bedre Byggeskik – en bevægelse der kæmpede for gode og smukke huse. Hør fortællingen i fire kapitler. Hvert kapitel hænger nøje sammen med det sted, hvor du står, når du bruger Tidslommen. Hvis du ikke lige er i nærheden af Holbæk kan du også finde historien i din favorit podcast player.

God fornøjelse!

Hør introen her:

Projektet om Bedre Byggeskik er støttet af Fonden til støtte for Holbæk Museum.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog

Bildsøsværdet

Våben i Vestsjælland – flot fondsbevilling

Forskningsprojektet The Notion of Power – Våben i Vestsjælland, ved museumsinspektør og ph.d. Trine Louise Borake fra Museum Vestsjælland har netop modtaget en gavmild donation

Søgning

Note: Danish only