Familie byvandring – Jagten på byens historie

Jagten På Historien

Jagten på byens historie er en byvandring i eget tempo med overraskende indhold og quiz til hele familien i byerne Holbæk, Ringsted, Sorø og Slagelse.

Jagten på byens historie består af et hæfte med historier og fotos om de punkter, der er markeret på et medfølgende kort. Det kan være historier om hvorfor byen, hedder sådan som den gør, om specielle huse eller om finurlige, mærkværdige eller epokegørende begivenheder. Der er også anbefalinger til at kikke op og lægge mærke til smukke, skæve og anderledes detaljer på byens huse.

Ved udvalgte punkter er der en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper på 2- 6 personer.

Køb Jagten på byens historie på Holbæk, Ringsted, Slagelse eller Sorø Museum i museets åbningstid og så er det helt op til jer, hvornår I går turen.

Åbningstid Holbæk Museum
Åbningstid Ringsted Museum og Arkiv
Åbningstid Sorø Museum
Åbningstid Slagelse Museum

Der er præmier til det rigtige kodeord.

Jagten på byens historie koster 95 kr.

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Jagten på byens historie
Kr. 95,-