Rundvisning i Bakkekammen 45

Bakkekammen 45 er opført af Marius Pedersen. Han var en af foregangsmændene bag Bedre Byggeskik. Kom med inden for i hans hjem og på en tur i kvarteret.

Gislingebåden – 2024

Gislingebåden Hjemmeside 1993 C Kreditering Nationalmuseet

Ny udstilling på Holbæk Museum, hvor hovedattraktionen bliver den originale og næsten 1000 år gamle Gislingebåd

Julebanko på Holbæk Museum v/ julemarked

Brian Kristensen med nissehue

Kom og vær med til den hyggelige og underholdende julebanko på museet! Traditionen tro styres løjerne af Teater Sjællands egen Brian Kristensen. Flotte præmier er på spil.

Julemarked på Holbæk Museum

Julemarked på Holbæk Museum

Holbæk Museum holder det hyggeligste julemarked i byen. Kom forbi og nyd stemningen og bliv fristet af de mange fine varer i boderne.

Hjælp nisserne på Museum Vestsjælland

Den hjælpsomme nisse. Illustration Erik Petri

Fra den 18. november flytter nisserne ind på Museum Vestsjælland. Hvert museum har sin helt egen lille hjælpenisse. “Hjælp Nissen” er en sjov findeleg velegnet til børn fra 4-10 år.

Knallerter!

Knallert udstilling Holbæk Museum

Oplev Holbæk Museums nye særudstilling – Knallerter, som viser knallertens historie i Danmark.
Se den fine samling af knallerter og emaljeskilte. Mange af dem er unikke og giver et fint billede af knallertens historie i Danmark. For eksempel er den mest kendte knallert i Danmark PUCH-knallerten, der nærmest er blevet synonym med provinsens foretrukne transportmiddel.

Peter von Scholten og de frigivne slavegjorte

Overinspektør og Vestindienekspert på Holbæk Museum, Karen Sivebæk Munk, har bidraget til det nye afsnit af podcast-serien Styr på historien. Her fortæller Karen, i dialog med vært Nanna Winther, om sildesalterierne i Kalundborg, der havde en overraskende forbindelse til de Vestindiske Øer. Hør afsnittet på Podimo via dette link: Peter von Scholten og frigivelsen af […]

Søgning

Note: Danish only