Omvisning i udstillingen – “Forført af tekstiler”

Omvisning I Forført Af Tekstiler

Kom med når Tekstillauget på Holbæk Museum viser rundt i udstillingen ”Forført af tekstiler”. Se eksempler fra den imponerede Borchs tekstilsamling, som rummer over 7000 ting og få et indblik i 200 års designhistorie.

Forført af tekstiler

Borchs tekstile Studiesamling

Holbæk Museum har over 7000 tekstiler i Borchs tekstile Studiesamling, som du kan få adgang til at undersøge. Hen over sommeren 2023 viser vi på særudstillingen Forført af tekstiler nogle af de smukke, særprægede eller måske provokerende ting fra samlingen.

Generalforsamling i Holbæk Museumsforening

Generalforsamling i Holbæk Museumsforening med dagsorden i henhold til vedtægterne. Er der interesse for at deltage i bestyrelsesarbejdet i fremtiden, er man meget velkommen til at kontakte formanden på: formanden@holbaekmuseumsforening.dk. Vel mødt! Gratis adgang

Knallerter!

Knallert udstilling Holbæk Museum

Oplev Holbæk Museums nye særudstilling – Knallerter, som viser knallertens historie i Danmark.
Se den fine samling af knallerter og emaljeskilte. Mange af dem er unikke og giver et fint billede af knallertens historie i Danmark. For eksempel er den mest kendte knallert i Danmark PUCH-knallerten, der nærmest er blevet synonym med provinsens foretrukne transportmiddel.

På byvandring i børnehøjde i vinterferien

Jagten På Historien

Prøv en byvandring i børnehøjde i vinterferien med hele familien. Jagten på byens historie er en kombineret byvandring/familieguide med opgaver, målrettet børn og deres familier. Tag hele familien og prøv kræfter med opgaveløsning og fordybelse sig i jeres bys spændende historie. Undervejs får man viden om både mindesten, statuer, gamle arbejderkvarterer og unikke bygninger. . 

Gå på opdagelse med Museumshunden Vimse

Museumshunden Vimse

Kom med til sjov i vinterferien med museumshunden Vimse, der bare ELSKER museer!
Vimse ved, at museer har en masse spændende og gamle ting. Mange af de ting har en vild historie. Måske er de tusindvis af år gamle. Måske har de været brug i krig. Måske fortæller de en ganske særlig historie om livet i gamle dage.

Søgning

Note: Danish only