Gratis opgavehæfte i efterårsferien

Tag familien ved hånden og kom en tur forbi Kalundborg Museum. Der er gratis opgavehæfte med skattejagt på museet, sjove opgaver og tegnehæfte, børnene kan tage med hjem og farvelægge. For børn ifølge med betalende voksne.

Nat på museet – kom hvis du tør!

Nat på museet er til alle dem, der elsker et godt gys. Tag familien og vennerne med på det mørklagte Kalundborg Museum og mød spøgelser og genfærd.

Fejring af morbærtræet på Morbærdag

morbærtræ

Morbærdag på Kalundborg Museum for hele familien. Hør om morbærtræet, få ekspertråd om afhaspning af silkekokoner, mal silketørklæde og smag morbærsyltetøj.

Kalundborg Middelalderfestival – takker af for 2023

KALUNDBORG MIDDELALDERFESTIVAL KALUNDBORG MIDDELALDERFESTIVAL Den 18. – 20. august TAK FOR I ÅR – VI SES I RINGSTED I 2024 TAK FOR I ÅR Tak for i år! Vi er blæst bagover – årets Kalundborg Middelalderfestival var en bragende succes! Det væltede ind med glade mennesker og det er strømmet ind med rosende ord. Så […]

2050 Kalundborg 14. august til 15. oktober

14. august til 15. 0ktober Mandag: Lukket Tirsdag: kl. 10.00-16.00 Onsdag: kl. 10.00-16.00 Torsdag: kl. 10.00-16.00 Fredag: Lukket Lørdag: kl. 10.00-16.00 Søndag: kl. 10.00-16.00 Der er ikke særåbent i forbindelse med Kalundborg Middelalderfestival den 18 – 20. august.  

Byvandring i middelalderens Kalundborg

Få historierne om Kalundborg Højby, som er et overflødighedshorn af spektakulære ruiner og bygninger fra middelalderen. Byvandringen udgår fra Kalundborg Museums modelby og korstogstapet med en  fortælling om byen og dens grundlægger, Esbern Snare fra Hvideslægten. Turen fortsætter til  ruinerne af Esbern Snares borg og til den enestående femtårnede Vor Frue kirke og kommer forbi […]

Bliv slået til ridder på Esbern Snares Ridderskole

Ridderskole

Følg Esbern Snares ridderskole og bliv slået til ridder af Kalundborg. På ridderskolen er der undervisning i fægtning, nærkampe med skjolde, bueskydning og ringridning med lanse. Hør også om riddervæsenet og alt det udstyr, der skal til, når ridderen skal i kamp. Ridderskolen er for alle aldre, børn, teenagere og deres forældre. Når de forskellige […]

Kom til Kalundborg Middelalderfestival

Kalundborg Middelalderfestival

Kalundborg Middelalderfestival er et samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Kalundborg Kommune, præstegruppe og menighedsråd ved Vor Frue Kirke, lokale foreninger, lokalt erhvervsliv, lokale frivillige og velgørende institutioner og den lokale presse.

Søgning

Note: Danish only