67 Odsherreds Museum – 24. oktober – 22. december

24. oktober – 22. december Mandag:        Lukket Tirsdag:         Lukket Onsdag:         Lukket Torsdag:        Lukket Fredag:          Lukket Lørdag:          kl. 10.00-16.00 Søndag:         kl. 10.00-16.00  

Oldtidslaboratorium i sommerferien

Dreng arbejder i værksted

Leg detektiv og kom rundt om hverdagen i oldtiden. Få fif til at spotte skjulte skatte og oldtidens magiske tegn i naturen. Vi leder inde og ude.

Fyraftensrundvisning i Solens Land

Udstillingen ”Solens Land” giver med de mange rige fund fra Odsherred et smukt og poetisk indblik i bronzealdermenneskets levevilkår, mindset og tro.

Gå på opdagelse med Museumshunden Vimse

Museumshunden Vimse

Vimse kender Odsherreds Museum ud og ind. Han vil vildt gerne vise vej til de mest spændende ting på museet. Forplejning med pizza og saftevand – gratis for børn med voksne, voksne = 50 kr.

TV2 Øst på besøg i udstillingen Missilet på Odsherreds Museum

Missil udstilling på Odsherreds Museum

I år er det 40 år siden, at et missilnedslag endte med at sprænge fire sommerhuse i luften ved Lumsås i Odsherred. En hændelse, der i folkemunde blev kendt som “Hovsa-missilet”.  TV2 øst har været på besøg i udstillingen og på Odsherred Teater i anledning af premieren på teaterstykket missilet. Udstillingen Missilet kan ses på […]