UDSOLGT Reserver din billet til åbningsceremonien af Ringsted Middelalderfestival

Der er desværre ikke flere billetter til åbningsceremonien

Fredagen 26.8 åbner Hendes Kongelige Højhed, Prinsesse Benedikte, Ringsted Middelalderfestival og du er inviteret. Kom med til et brag af en åbningsceremoni, når gejstlige og kongelige skyder festivalen i gang med kirkefest i Sct. Bendts Kirke.

Mærk historiens vingesus, når Museum Vestsjælland inviterer til åbningen af Ringsted Middelalderfestival med deltagelse af hendes kongelige højhed, Prinsesse Benedikte, og biskop af Roskilde stift, Peter Fisher-Møller. I år fejrer vi kirkefesten i Sct. Bendts kirke og du er inviteret, når vi vækker historien til live netop der, hvor den fandt sted for 850 år siden. Overvær Valdemar den Store krone sin søn, Knud d. 6. og helgenkåre sin far, Knud Lavard og mærk, hvordan historien kommer helt tæt på.

Det er gratis at deltage, men da der er begrænset pladser, kræver det, at man reserverer billetter og ankommer inden kl. 15.50.

Programmet for åbningen:

  • Kl. 15.30-15.50 – Ankomst
  • Kl. 16.00 – Ankomst af Hendes Kongelige Højhed, Prinsesse Benedikte, og Biskop af Roskilde Stift, Peter Fisher-Møller.
  • Kl. 16.05 – Åbningstaler fra Ringsteds Borgmester, Henrik Hvidesten, og direktør for Museum Vestsjælland, Eskil Vagn Olsen.
  • Kl. 16.30-17.00 – Kirkefesten: kroning, helgenkåring og indvielse af kirken anno 1170.

Klosterlunden summer af middelalderstemning, så gå efterfølgende ud og spis lækker middelaldermad, gå på opdagelse i middelaldermarkedets boder, se ridderturneringen og meget, meget mere.

Læs mere om Ringsted Middelalderfestival.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Frivillige i arbejde på lodsbåden

KDL Lodsbåden på bedding

Hvad skal der til for at vedligeholde en træbåd? Museumsskibet KDL Lodsbåden har base i Holbæk træskibshavn og vedligeholdes og sejles af frivillige i museets

Søgning

Note: Danish only