Privatlivspolitik Tidslommen

Senest revideret: 9. november 2021.

Privatlivspolitik

Tidslommen:

App til smartphone der kan downloades til iOS gennem Apple App Store eller til Android gennem Google Play. Appen indeholder spil, video, lyd og fortællinger til oplevelser i det fri.

Forudsætninger

For at kunne benytte appen, skal du have adgang til en smartphone, hvorfra der er internetadgang. Appen anmoder om adgang til GPS (lokation) og kamera som skal accepteres for at få adgang til alle funktionaliteter. Hvis du ikke giver adgang til GPS (lokation) og kamera vil appen ikke starte.

Lokation

Appen benytter din aktuelle position gennem GPS til at vise din position på kortet og til at vise dig oplevelser i nærheden af dig.

Kamera

Din telefons kamera anvendes til specifikke oplevelseslokationer, hvor brugeren kan spille spil hvor i der indgå augmented reality. Din lokation bliver kun brugt når du benytter dig af appen. Appen gemmer ikke data om din lokation når du ikke bruger appen.

Augmented reality

Appen gør brug af augmented reality (AR). Derfor:
– Børn skal være under opsyn af en voksen når de bruger appen.
– Du skal være opmærksom på dine omgivelser når du eller børn bruger appen.
– Du skal være sikker på, at du eller dine børn, ikke går ind i ting, falder eller bringer jer selv eller andre i fare når I bruger apen.

Særlige begrænsninger

På alle lokationer, herunder, men ikke begrænset til, lokationer med augmented reality, skal børn altid være under opsyn af en voksen mens de bruger appen.

Personfølsom dataindsamling

Appen indsamler og bruger ikke personfølsom data.

Brugsdataindsamling

Appen indsamler brugsdata imens du bruger appen. Data anvendes til forbedringer og statistik. Dette gælder for eksempel data om antal af besøgende på de forskellige lokationer.

Appen benytter sig af Firebase Analytics til at indsamle denne data. Du du kan læse deres privatlivspolitik via https://firebase.google.com/policies/analytics

Appen administreres af:

Museum Vestsjælland

Administrationen

Forten 10

DK-4300 Holbæk