Persondatapolitik for appen Tidslommen

Senest opdateret: April 2021

Tidslommen er en gratis app til smartphone der kan downloades til iOS gennem Apple App Store eller til Android gennem Google Play. Tidslommen indeholder spil, video, lyd og fortællinger til oplevelser i det fri.

Forudsætninger

For at kunne benytte tidslommen, skal du have adgang til en smartphone, hvorfra der er internetadgang. Appen anmoder om adgang til GPS (lokation) og kamera som skal accepteres for at få adgang til alle funktionaliteter. Hvis du ikke giver adgang til GPS (lokation) og kamera vil appen ikke starte.

Lokation

Tidslommen benytter din aktuelle position gennem GPS til at vise din position på kortet og til at vise dig oplevelser i nærheden af dig.

Kamera

Kameraet anvendes til specifikke oplevelses lokationer, hvor brugeren kan spille spil hvor i der indgå augmented reality.

Særlige begrænsninger

På alle lokationer, herunder, men ikke begrænset til, lokationer med augmented reality, skal børn være under opsyn af en voksen mens de bruger Tidslommen.

Dataindsamling

Tidslommen indsamler teknisk data, der anvendes til forbedringer og statistik. Dette gælder for eksempel data om antal af besøgende på de forskellige lokationer. Tidslommen indsamler din lokation, når du bruger appen. Der bliver ikke indsamlet personlige eller følsomme brugerdata.

Spørgsmål og yderligere information

app@vestmuseum.dk

Gå til Tidslommens side her