Sommertid er kunstens tid! Lav selv et kunstværk

Kunstværk i skabelsesproces - skyggebillede af hånd der bliver til et væsen

Find den indre kunstner frem til sommerkunstworkshoppen på Malergården. Få vejledning af museets formidler til selv at lave et unikt kunstværk.

Start med at opleve kunstnerfamilien Swanes unikke kunstnerhjem i børnehøjde sammen med museumsformidleren. Tag inspiration med og lav eget kunstværk i værkstedet, hvor hele familien kan prøve kræfter med forskellige kunstformer.

Leg med ler og form sjove figurer på vores lerstation.  Lav skøre og kreative billeder af gamle bøger og naturens materialer på collagestationen. Mal et mesterværk på lærred i malerværkstedet.

Alle er velkomne. Det er en kunstskole for børn og deres voksne. Børn skal være ifølge med en deltagende og betalende voksen. Vær sikker på en plads og køb billet på forhånd. Billetter er også til salg i døren. Maks 25 deltagere pr. session.

Det koster 60 kr.at deltage i aktiviteten. OBS! Voksne betaler også museumsentré ved døren. Børn under 18 betaler kun for aktiviteten og har gratis entré.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Aktivitetsbillet - ikke incl. entré
Kr. 60,-