DanishEnglishGerman

Krøller eller ej – Carmen Curlers hårsalon

Curler i håret

I efterårsferien går museet all in og laver egen hårsalon. Vi har allieret os med studerende fra frisørskolen, som hjælper børn og deres medfølgende forældre og bedsteforældre med at sætte hår med Carmen Curlers på børnene.

Carmen Curlers er en elektrisk udgave af de traditionelle papillotter. De bliver sat ned i et varmeapparat, der samtidig fungerer som opbevaringsboks. Med varme curlere behøver man ikke at gøre håret vådt først, og de skal kun sidde i nogle få minutter, før der er fine krøller til at lave en ny frisure.

Når der er prøvet kræfter med de populære Curlers, er der også mulighed for at lave de flotteste og sejeste parykker af papir og karton.

Afslut dagen med en selfie i Carmen Curlers udstillingens frisørsalon.

Workshoppen er åbent i tidsrummet kl. 10.30 – 15.00 for børn i alderen 6 – 12 år ifølge med en voksen.

Medbring egen kam/børste.

Vær sikker på en plads og køb billet på forhånd. Eventuelle resterende billetter kan købes i døren.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Alm entré
Kr. 40,-