DanishEnglishGerman

Klima-karavanen kommer på Museum

Klima-karavanen kommer til Slagelse Museum

Klima-karavanen er kommet på Museum! Kom og mød os. Hvad motiverer mennesker til at begive sig ud på Danmarks længste klima-march og hvad har vi hidtil oplevet? Klima-karavanens pop-op-café serverer kaffe/te og kage.

Kl. 16-17 fortæller museumsinspektør Helle Ålsbøl om museets fokusområde – handel, håndværk og industri i et klima- og bæredygtighedsperspektiv. Kan vi lære noget af historien? Vi ser på museumsgenstandes materialer, snakker om forbrug igennem historien og lægger op til en fælles samtale.

Lokale virksomheder, der ønsker at fortælle om egne bæredygtighedsprojekter er meget velkomne til at deltage og udstille produkter. Kontakt haa@vestmuseum.dk

Klimakaravanen starter i Esbjerg den 26. august og slutter af i København den 17. september. Se mere på klima-karavanen.dk

Gratis adgang til museet. Tilmelding ikke nødvendigt, bare mød op.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Voksen
Kr. 0,-