DanishEnglishGerman

I Valdemars tjeneste – middelaldersjov i Ringsted

Ridder træner barn i kamp

Kom til minimiddelalderfestival for børn og deres familier i Ringsted! På plænen foran Sct. Bendts Kirke mødes vi til to dages spændende og sjove ridderudfordringer. Alle kan være med og det er helt gratis.

Valdemar den Store er netop blevet kronet som konge af Danmark! Nu skal han i gang med at sikre, at landet bliver et godt og sikkert sted at bo. Men til det, har han brug for gode folk omkring sig. Derfor har Valdemar opsat en række prøvelser, for de der ønsker at tjene ham. Har du hvad der skal til for at få en plads i kongens råd eller som en svoren ridder?

I tjeneste hos Valdemar den Store er et sjovt og spændende rollespilseventyr for børn. Her kan du prøve kræfter med sværdkamp, bueskydning og andre sjove udfordringer.  Sammen med Rollespilakademiet og Museum Vestsjælland, bliver du prøvet i alle de vigtige ridderdiscipliner.

Aldersgruppe: 6 til 12-årige (men de yngre søskende kan også få en sjov oplevelse!).

Minimiddelalderfestival gennemføres med venlig støtte fra Ringsted Kommune.


Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser

Kr. ,-
GRATIS ADGANG FOR ALLE

Dato

22. aug 2021

Tid

11:00 - 15:00
Voksne skal huske coronapas
Sct. Bendts Kirke

Sted

Sct. Bendts Kirke
Sct. Bendtsgade 9, 4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Museum og Arkiv

DEl

ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER

No event found!

FERIEOPLEVELSER MED MUSEUM VESTSJÆLLAND

Museum Vestsælland byder på oplevelser for hele familien på tværs af generationer. I skoleferierne er der ekstra spotlight på familievenlige aktiviteter inde og ude – og altid med masser af hygge og god tid.

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Hurra!

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise corona-pas ved museumsbesøg.

Vi glæder os over den nemmere adgang for vores gæster.

Søgning

Note: Danish only