DanishEnglishGerman

Gå på jagt efter Sorøs historie i efterårsferien

Jagten på Sorøs historie - indhold i pose

Jagten på Sorøs historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien. Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.

Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret.

Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper.

Køb Jagten på Sorøs historie i efterårsferien via BilletExpressen eller på Sorø Museum og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen. Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Sorø Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis. Se museets åbningstider her.

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Jagten på Sorøs historie
Kr. 95,-