Gå på jagt efter Slagelses historie i efterårsferien

Jagten på Slagelses historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien. Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen. Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quiz spørgsmål er løst, er kodeordet klaret.

Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper.

Køb Jagten på Slagelses historie i efterårsferien via BilletExpressen eller på Slagelse Museum, og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen.

Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Slagelse Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis. Se museets åbningstider her.

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser
Jagten på Slagelses historie
Kr. 95,-
Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Slagelse Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis
16. okt 2021
Expired!
10:00 - 16:00
Slagelse Museum

Sted

Slagelse Museum
Bredegade 11A, 4200 Slagelse

Arrangør

Slagelse Museum
DEl
ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER
No event found!

Søgning

Note: Danish only