DanishEnglishGerman

Gå på jagt efter Holbæks historie i efterårsferien

Jagten på Holbæks historie - posens indhold

Jagten på Holbæks historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien. Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen. Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quiz spørgsmål er løst, er kodeordet klaret.

Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper.

Køb Jagten på Holbæks historie i efterårsferien via BilletExpressen, på Holbæk Museum, eller på Æglageret og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen.

Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Holbæk Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis. Se museets åbningstider her 

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR


Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser

Jagten på Holbæks historie
Kr. 95,-
Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Holbæk Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis

Dato

16. okt 2021

Tid

10:00 - 16:00
Holbæk Museum

Sted

Holbæk Museum
Klosterstræde 18, 4300 Holbæk

Arrangør

Holbæk Museum

DEl

ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER

No event found!

Søgning

Note: Danish only