Drømmespejlet

Drømmespejlet_Ole Bruun-Rasmussen

Oplev museets store samling af Ole Bruun-Rasmussens dukker og scenografier på Kalundborg Museum.

”Publikum kommer til os fra den ”virkelige” verden, med alt hvad det indebærer af rod og forvirring. Vi skal langsomt få dem til at opleve vores ordnede og strenge verden som mere virkelig, end den de kom fra.”

Ole Bruun-Rasmussen har arbejdet med dukketeater siden 1966. I 1973 starter han ”Dukke-Mime Teatret”, der senere blev til ”Drømmespejlet”. Hans forestillinger er underholdende, har holdning til hverdagens udfordringer og sætter publikummet på jagt efter det ukendte. Teatret er ofte ordløst, i stedet bruges musik, lys og lydeffekter til at skabe fortælling og stemning. Ole Bruun-Rasmussens fantastiske produktion af smukke, finurlige dukker og scenografier har givet ham international succes.

Om hans dukkers udtryk, skriver Ole Bruun-Rasmussen, at de skal ”se godt ud”. ”Ikke smuk som en fotomodel, men smuk i kraft af sin enkelthed. En slags enkelthedens skønhed kan man kalde den. Selv en skurk eller et uhyre skal have denne form for Skønhed . ”

Se udstillingen og lad dukkerne tale for sig selv til inspiration og glæde. Dukketeatret er legens teater, fantasiens teater, teatret hvor det umulige kan ske.

Udstillingen kan ses på Kalundborg Museum fra den 12. februar  – 7. august. Se museet åbningstider.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser
Alm entré
Kr. 40,-
12. feb 2022 - 31. jul 2022
Expired!
Kalundborg Museum

Sted

Kalundborg Museum
Adelgade 23, 4400 Kalundborg

Arrangør

Kalundborg Museum
DEl
ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER
No event found!

Søgning

Note: Danish only